Venus

Planetär Venus, astrologisk influens

Venus (planetrökelse) står för den astrologiska influensen Venus och dess magiska korrespondenser. Venus representerar känslor, kärlek, fertilitet, attraktion, sexualitet, njutning, harmoni och konst. Kopplingen till rött, grönt och koppar syns i färgen på rökelsen vars ingredienser skapar en blandning av röda, orange och gröna färger. Kopplingen till kärlek går också att se i de röda rosblad som rökelsen innehåller. Doften är varm och sensuell.

 

Planetrökelserna är skapade för att kunna fungera tillsammans med distinkt urskiljbara dofter. De har därför väldigt få överlappande ingredienser och inriktningen på doften speglar tydligt den planetära kraft de representerar. Komplettera med Sol, Måne, Merkurius, Mars, Jupiter och Saturnus för planetär magi, astrologi och kabbalistiskt arbete.

 

Pris: 100 kr, 60 ml glasburk
En burk räcker till ca 50-100 användningstillfällen beroende på om man vill ha det väldigt rökigt eller mindre rökigt, beräknat på en stadig nypa vid placering av rökelse på kolet (lagom mängd för att inte kväva kolet), samt 2-4 placeringar av rökelse.

Planetrökelserna är också möjliga att köpa i ett paket med sju stycken 30 ml burkar för 400 kr.