Jupiter

Planetär Jupiter, astrologisk influens

Jupiter (planetrökelse) står för den astrologiska influensen Jupiter och dess magiska korrespondenser. Jupiter representerar hängivelse, auktoritet, ära, ansvar, sanning, lag, politik, filosofi och ledarskap. Kopplingen till tenn och blått syns i färgen på rökelsen vars ingredienser skapar en mörk och blå rökelse. Ledarskapet är även representerat genom lagerblad. Doften är klar med tydliga inslag av stadiga träd.

 

Planetrökelserna är skapade för att kunna fungera tillsammans med distinkt urskiljbara dofter. De har därför väldigt få överlappande ingredienser och inriktningen på doften speglar tydligt den planetära kraft de representerar. Komplettera med Sol, Måne, Merkurius, Venus, Mars och Saturnus för planetär magi, astrologi och kabbalistiskt arbete.

 

Pris: 100 kr, 60 ml glasburk
En burk räcker till ca 50-100 användningstillfällen beroende på om man vill ha det väldigt rökigt eller mindre rökigt, beräknat på en stadig nypa vid placering av rökelse på kolet (lagom mängd för att inte kväva kolet), samt 2-4 placeringar av rökelse.

Planetrökelserna är också möjliga att köpa i ett paket med sju stycken 30 ml burkar för 400 kr.