Gravid

Ljus

Rökelse för allmänt bruk, ljus doft, säker att använda för gravida

Många av de traditionella rökelseingredienserna kan ha en negativ effekt på gravida kvinnor, med allt från risk för ökat illamående, ökad risk för missfall och risk för fosterskador som möjligt resultat av användningen. En liten mängd rökelse utomhus utgör förmodligen ingen risk men i ett mindre välventilerat rum eller när rökelsen används i större mängder och för personlig rening så är det viktigt att inte använda sådana ingredienser som kan skapa problem. Vi har därför tagit fram tre rökelser som enbart innehåller säkra ingredienser och som kan användas under hela graviditetsperioden.

 

Ljus graviditetsrökelse passar för solritualer, ljusa halvårets högtider, magiskt arbete som är inriktad på växande energier, positiva krafter och alla ljusare gudar och gudinnor.

Pris: 100 kr, 60 ml glasburk
En burk räcker till ca 50-100 användningstillfällen beroende på om man vill ha det väldigt rökigt eller mindre rökigt, beräknat på en stadig nypa vid placering av rökelse på kolet (lagom mängd för att inte kväva kolet), samt 2-4 placeringar av rökelse.