Beställning

Kontakta oss på secretgardenincenses@gmail.com för beställning. Skriv sort, antal och leveransadress så återkommer vi till dig med uppgifter om totalkostnad inklusive porto samt betalningsinformation. Vi skickar spårbart med Postnord och tar emot betalning antingen via Swish, Paypal eller banköverföring.

Pris: 100 kr för 60 ml glasburk, standardrökelser.

En burk räcker till ca 50-100 användningstillfällen beroende på om man vill ha det väldigt rökigt eller mindre rökigt, beräknat på en stadig nypa vid placering av rökelse på kolet (lagom mängd för att inte kväva kolet), samt 2-4 placeringar av rökelse.

Specialsortiment: se pris i beskrivningen.

 

Specialbeställning

Har du behov av en rökelse som är anpassad just för dina magiska behov?

Har du alltid drömt om att ha din egen rökelse, utformad just för dig och som doftar just så som du tycker att magi och ritual ska dofta? Din önskan kan bli verklighet genom en specialbeställning! Inget är för svårt för oss, vill du att det ska dofta solsken på glittrande vågor, exotiska blommor under tropiska nätter, eller katt som kommer in från en sval höstkväll, samtidigt som de magiska egenskaperna är fokus på helande, extas eller växande, så ordnar vi det.

Vi skapar ett recept just för dig utifrån din beskrivning av både syfte och doftönskemål. Beställningen inkluderar framtagning av ett exklusivt recept som vi enbart tillverkar och säljer till dig. Vi sparar receptet så när du ska fylla på förrådet är det bara att lägga en ny beställning utifrån just ditt recept.

 

Kontakta oss på secretgardenincenses@gmail.com för beställning och rådgivning kring receptets syfte och doft.

Kostnad: 300 kr / burk, inklusive receptframtagning för ett recept.